Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost protiv FMP-a, Jovanović: Moramo da budemo mnogo bolji nego u Beogradu

Budućnost Voli je povezala dvije pobjede, protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi i Londona u Evrokupu, a na krilima tih trijumfa želi da savlada i narednu prepreku

Budućnost Voli je povezala dvije pobjede, protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi i Londona u Evrokupu, a na krilima tih trijumfa želi da savlada i narednu prepreku.

Na redu je mali derbi regionalnog takmičenja – u subotu u “Morači” gostuje FMP (19 sati).

Sastav iz Železnika je jedna od ekipa koja je savladala “plave” u prvom dijelu sezone – krajem oktobra je slavio 96:91.

“Mi smo u prethodnih sedam dana imali tri teška meča koja su zahtijevala ozbiljan fizički i mentalni pristup. Nadam se da smo to završili pozitivno, pogotovo posljednja dva duela. FMP posljednje dvije sezone ima jasnu ideju šta da radi, napravio je kvalitetan izbor stranaca koji nose ekipu, ali su potpomognuti mladim igračima”, rekao je trener Budućnosti Vladimir Jovanović i dodao:

“Ono što krasi mlade igrače FMP-a je da igraju u visokom intenzitetu, ne plaše se u napadu, ali prije svega njihova odbrana je na visokom intezitetu. To je ono na šta prvo treba obratiti pažnju. Moramo da odgovorimo čvrstinom pod oba koša i to neće biti lako. Donekle možemo da pričamo o potrošenosti, ali mi smo tim koji je pravljen da igra dva takmičenja i moramo da odigramo daleko bolju utakmicu nego što smo odigrali u Beogradu”, istakao je Jovanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve