Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Budućnost predstavila Ćukovića, Mijovića, Janketića i Đuričkovića

Ugovore sa “plavima”, u klupskim prostorijama, potpisali su Lazar Mijović, Igor Ćuković, Velizar Janketić i Miomir Djuričković

FK Budućnost promovisao je prva pojačanja u ljetnjem prelaznom roku – ugovore sa “plavima”, u klupskim prostorijama, potpisali su Lazar Mijović, Igor Ćuković, Velizar Janketić i Miomir Djuričković.

Mijović je ponikao u omladinskoj školi Budućnosti, a njegov prvi profesionalni ugovor važi do 2023.

“Potpisivanje prvog profesionalnog ugovora predstavlja svakako značajan iskorak i krunu dosadašnjeg rada, a za mene posebnu emociju i ostvarenje sna činjenica da ću debitovati na stadionu pod Goricom za seniorsku ekipu Budućnosti, u kojem sam od svoje 11 godine. Koristim priliku da zahvalim predsjedniku, gospodinu Mijaču i stručnom štabu na ukazanom povjerenju, kao i trenerima sa kojima sam radio u mladjim kategorijama. Povjerenje koje mi je ukazano doživljam i kao dodatnu odgovornost i obavezu da pruzim svoj maksimum kako bismo zajednički ostvarili što bolje rezultate kako u domaćem šampionatu, tako i u Evropi”, kazao je Lazar Mijović.

Ćuković dolazi iz ekipe Rudara i novi je član “plavo-bijelog” tima, sa potpisanim ugovorom u trajanju od dvije godine.

“Prije svega bih želio da zahvalim rukovodstvu kluba i stručnom štabu na ukazanom povjerenju i da čestitam saigračima na zasluženoj tituli. Osjećaj je fenomenalan, radi se o grupi odličnih momaka i igrača i čast mi je biti dio Budućnosti. Na meni je da pružim maksimum i pomognem ekipi u osvajanju novih titula i što boljem rezultatu u Evropi” , kazao je Igor Ćuković.

Janketić, takođe, dolazi iz ekipe Rudara, a Đuričković iz Grblja, međutim ove godine će ponovo zaigrati u “plavo-bijelom” dresu, kao bivši igrači Budućnosti, koji su, takođe, ponikli u našoj omladinskoj školi, sa njima je potpisan ugovor na godinu dana.

“Drago mi je sto sam se vratio kući, u svoj klub, klub u kojem sam ponikao, osvojio titulu i imao zapažene partije u Evropi, klub koji volim najviše na svijetu. Nadam se da ću svojim partijama opravdati povjerenje stručnog štaba, uprave i najboljih navijača Varvara. Cilj Budućnosti jesu trofeji, tako da idemo na osvajanje duple krune i nadam se da cemo dogurati dosta daleko u Evropskim takmičenjima”, kazao je Janketić.

“Srećan sam zbog dolaska u šampionsku ekipu i najveci klub u Crnoj Gori. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. Kada postanete dio ovakvog kolektiva pobjede i titule postaju normalna stvar. Siguran sam da ce tako biti i u predstojećoj sezoni”, zaključio je Đuričković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve