Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost pred skoro praznim Pionirom gostuje Zvezdi

Ovaj duel dolazi poslije poraza od Trenta u Evrokupu, ali će biti pravi test novih “plavih”

Prvi put poslije sramnih scena u prošlosezonskom finalu plej-ofa, te titule koja je ostala u Beogradu, igraće Budućnost Voli i Crvena zvezda. Strasti su se smirile, makar se tako moglo zaključiti nakon sjednica Skupštine ABA lige, pa se sjutra veče (20h) u drugoj rundi regionalnog takmičenja u dvorani Aleksandar Nikolić” očekuje relativno mirna atmosfera pred tribinama na kojima će biti žene i djeca do 14 godina.

foto Dnevne novine

Ovaj duel dolazi poslije poraza od Trenta u Evrokupu, ali će biti pravi test novih “plavih”.

Borićemo se da budemo konkurentni i nastojaćemo da napravimo iznenađenje”, jasno je poručio Subotić.

Aktuelni šampion ABA lige je u novu sezonu ušao sa ogromnim budžetom, nekoliko vrhunskih pojačanja, uz okosnicu od prošle sezone. A, šta ih čeka u renoviranom “Pioniru” Subotićevi momci su imali priliku da vide u četvrtak.

Zvezda je u Areni srušila moćni Fenerbahče nevjerovatnom defanzivnom partijom.

“Imaju širinu, rotaciju, kvalitet. Sigurno da su umorni od meča sa Fenerom, ali smo i mi. Ostvarili su pobjedu i u mnogo boljem raspoloženju dočekuju derbi”, jasan je Subotić.

Glavni problem Budućnosti u prethodnim mečevima bile su oscilacije i loš početak. I protiv Trenta i protiv Zadra počeli su da igraju tek u trećoj četvrtini. To se u Beogradu ne smije desiti.

“Želimo da odigramo kvalitetno u oba pravca, da oscilacije svedemo na najmanju moguću mjeru. Volio bih kada bi kompletan meč odigrali kao treću dionicu protiv Trenta” zaključio je Slobodan Subotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve