Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost počinje nastup u LŠ: Brest gostuje u Morači

Budućnost i Brest prošle sezone bili su rivali u grupi Glavne runde. Crnogorski prvak slavio je pred svojim navijačima 23:22, dok je u Brestu bilo neriješeno 22:22

Rukometašice Budućnosti večeras će započeti nastup u Ligi šampiona utakmicom protiv Bresta u Morači.

Foto ŽRK Budućnost

Budućnost ima sve što je potrebno da u novoj sezoni Lige šampiona ostvari dobar rezultat, kazao je trener Dragan Adžić u najavi meča.

“Vjerujem da ćemo imati sezonu u kojoj ćemo biti dominantno zdravi, a kada je tako onda mnogo zavisi od djevojka koje imam čast da predvodim. Sa djevojkama koje su se vratile i koje smo angažovali kao pojačanja, uz one koje smo mi iznjedrili i koje su nosile dres Budućnosti minulih sezone, siguran sam da možemo sa svima da se nosimo”, kazao je Adžić.

Adžić je istakao da je Brest izuzetno kvalitetan rival, podsjećajući da je francuski predstavnik u septembru odigrao šest prvenstvenih mečeva i da je ostvario maksimalan učinak.

“Brest ima ozbiljan sastav, sa kvalitetnim igračicama koje najbolje igraju utakmice u kojima nijesu favoriti. Brest nije nimalo naivan, svjesni smo toga i spremamo se za njihova najbolja izdanja. Mora i naš odgovor biti pravi kako bi anulirali njihov individualni i kolektivni kvalitet”, kazao je Adžić.

Budućnost i Brest prošle sezone bili su rivali u grupi Glavne runde. Crnogorski prvak slavio je pred svojim navijačima 23:22, dok je u Brestu bilo neriješeno 22:22.

Duel u dvorani ”Morača” počeće u 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve