Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost ostala bez reprezentativke: Vučetić prešla u rumunski Sepsi

Vučetić će tako u biti u timu sa našom reprezentativkom Jovanom Pašić i nekadašnjom igračicom Budućnosti Kristinom Topuzović, koje su dale ogroman doprinos osvajanju titule prošle sezone

Košarkašica Jelena Vučetić nova je članica rumunskog Sepsija. Crnogorska reprezentativka koja je minule sezone nosila dres Budućnosti dogovorila je juče saradnju sa šampionom Rumunije.

Vučetić, Foto: Cdm.me

Vučetić će tako u biti u timu sa našom reprezentativkom Jovanom Pašić i nekadašnjom igračicom Budućnosti Kristinom Topuzović, koje su dale ogroman doprinos osvajanju titule prošle sezone.

Sepsi će ove sezone igrati Evrokup i nastojati da odbrani krunu u Rumuniji.

Novljanka je, inače, početkom decembra prošle godine stigla kao pojačanje crnogorskog šampiona, budući daje bila bez kluba nakon povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Vučetić se na posljednjem treningu crnogorske reprezentacije pred meč sa Slovačkom povrijedila, zbog čega nije bila u sastavu za meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, lako se u prvom momentu sticao utisak da povreda nije teže prirode, crnogorska košarkašica pokidala je prednje ukrštene ligamente.

Uspjela je da se vrati u novembarskom ciklusu kvalifikacija protiv Bosne i Hercegovine i Slovačke, nakon čega je stigla u Podgoricu.

Za “vučice” je u WABA ligi odigrala 10 mečeva, imala prosjek 8,8 poena i 3,4 skoka.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve