Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost opet poražena od Zarje

Budućnost je dobro parirala favorizovanom rivalu u prvih pola sata. "Plavi" su bili bliži pogotku, ali je u 25. minutu nakon udarca Milića glavom, okvir gola spasio domaćina. I onda se u dva minuta sve raspalo

Fudbaleri Budućnosti eliminisani su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su i u revanšu poraženi od ukrajinske Zarje. Nakon 3:1 pod Goricom, danas je u Zaporožju bilo 1:0.

Foto: Arhiva

Budućnost je dobro parirala favorizovanom rivalu u prvih pola sata. “Plavi” su bili bliži pogotku, ali je u 25. minutu nakon udarca Milića glavom, okvir gola spasio domaćina. I onda se u dva minuta sve raspalo.

Prvo je Zarja stigla do vođstva u 32. minutu. Okliznuo se Đurić, lopta je na lijevoj strani došla do Lunjova, koji je spojio sa golom Gromova. Bio je to njegov treći gol u dvomeču.

Minut kasnije naš tim je ostao sa devet igrača.

Isključeni su Đurić i Božović, poslije jedne akcije na sredini terena. Đurić je dobio drugi žuti karton zbog grubog starta, a Božović direktan crveni zbog prigovora.

U drugom dijelu, domaćin svjestan da je završio posao oko plasmana u treće kolo nije forsirao, i jedna i druga ekipa su jedva čekale kraj, pa je ostalo 1:0.

Zarja će u trećem kolu igrati sa boljim iz dvomeča između CSKA iz Sofije i Osijeka.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Peconi
02.08.2019-17:40 17:40

Zarja je došla do gola zbog greške igrača koji je izgubio loptu na sredini terena. Posle toga, niko iz srednjeg reda ne pravi prekid na našoj polovini i odbrana je bila matirana.