Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Budućnost ne želi krizu, MZT mora da se pobijedi

Nakon dva poraza, od Crvene zvezde u ABA ligi i Hamburga u Evrokupu, Budućnost Voli za rivala ima ekipu koja ne bi trebalo da predstavlja problem

Nakon dva poraza, od Crvene zvezde u ABA ligi i Hamburga u Evrokupu, Budućnost Voli za rivala ima ekipu koja ne bi trebalo da predstavlja problem.

U “Morači” u subotu od 19 sati gostuje MZT Skoplje, tim koji je u prva dva kola regionalnog takmičenja gubio od Zvezde i Partizana.

“Protivnik je doživio dva poraza, ali je igrao protiv dva evroligaša i mislim da je odigrao dobro s obzirom na to koga je imao za protivnika. Na drugoj strani, iza nas su dvije izgubljene utakmice u kratkom periodu, što je ostavilo traga. Spremićemo se najbolje moguće i iskreno se nadam pravoj reakciji”, rekao je trener Vladimir Jovanović.

Traži se, dakle, pobjeda.

“Nakon dva poraza, dobrog meča u Beogradu i nedovoljno dobrog protiv Hamburga, očekujemo da odigramo daleko bolje i da se vratimo na pobjednički kolosjek. MZT igra na dosta šuteva za tri poena i ekipa je koja dijeli dosta asistencija. Ritam utakmica na startu je težak, ovo nam je treći meč u šest dana tako da smo imali vremena da pogledamo greške”, istakao je Aleksandar Lazić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve