Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost iz Zagreba kreće u odbranu trofeja!

Duel u Zagrebi igra se večeras od 19 sati

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Zagrebu protiv Cedevite prvi meč polufinala regionalne ABA lige.

Foto: KK Budućnost

Podgorički sastav kreće u odbranu titule na Jadranu, a večeras ih čeka težak posao protiv hrvatskog šampiona.

Ambicije Budućnosti su takve da jedino nova titula garantuje mir i zadovoljstvo i samo igranje Evrolige i naredne sezone znači da je i ova tekuća bila uspješna.

”Ovo je izuzetno bitan period sezone u kojem koncentracija mora biti na najvišem nivou. Ako nekom fali motivacije, onda on ima zaista veliki problem. Zajednički, borbeno, discpilinovano, odgovorno moramo prenijeti pozitivnu energiju na parket i savladati neugodnog i talentovanog protivnika, koji itekako može nama, i ne samo nama, kreirati probleme. Ostaju nam još dva treninga, sjutra u Zagrebu i na dan utakmice, da se još bolje pripremimo, ali Budućnosti  Cedevita se veoma dobro poznaju, neće tu biti previše iznenađenja”, kazao je trener “Plavih” Jasmin Repeša.

Bek crnogorskog tima Suad Šehović kaže da bi atmosfera u zagrebačkoj dvorani mogla da bude prednost Budućnosti.

”Tačno je da u dvorani Cedevite vlada najlošija atmosfera od četiri ekipa koje su izborile plej-of i da smo mogli da izaberemo gdje da gostujemo izabrali bismo Zagreb. Međutim, ne razmišljamo previše o tim stvarima, već isključivo o nama. Ako pokažemo ono što objektivno možemo, pobjeda neće doći u pitanje”, kazao je Šehović.

Duel u Zagrebi igra se večeras od 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve