Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost i Lovćen za trofej Kupa pod Goricom!

Finale Kupa na programu je od 20 sati i 30 minuta, a ulaz na stadion pod Goricom biće slobodan

Fudbaleri Budućnosti i Lovćena večeras će na stadionu pod Goricom odigrati finale Kupa Crne Gore.

Foto: FSCG.me

Budućnost će trofejom pokušati da obraduje svoje navijače, jer su “Plavi” u šampionatu i ove godine ostali iza Sutjeske.

“Naš motiv je ogroman. I zbog nas, ali i kluba, navijača. Naša želja je bila da osvojimo duplu krunu, ali je Sutjeska na kraju zasluženo slavila, tako da smo sada dužni sebi i navijačima da osvojimo Kup. Rekao sam igračima da je titula za klub, a finale Kupa njihova utakmica. Prihvatamo ulogu favorita, jer Budućnost je u praktično svakoj utakmici na domaćoj sceni favorit. Međutim, poštujemo Lovćen, iako smo ih jednom ove sezone savladali sa 7:0. To nije bilo pravo stanje, Lovćen je odlična ekipa, sa nekoliko bivših reprezentativaca. Neće biti lako, moramo da budemo oprezni”, poručio je Branko Brnović, šef stručnog štaba Budućnosti.

Oba kluba su do sada Kup osvajala po jednom, a  a Cetinju je oih dana vladala prava euforija zbog finala. Inače, Lovećen će ovih dana igrati i baraž za opstanak u 1.CFL.

“Uspjeh je igrati u finalu Kupa, ovo je najveća utakmica u sezoni. Trofej u Kupu je želja svih ekipa, i prvoligaških i drugoligaških, i mi ćemo pokušati da do njega dođemo. Budućnost je kvalitetniji tim, ali mi želimo da iznenadimo. Na Cetinju je euforija, sigurno je da će na stadionu biti mnogo naših navijača i želimo da im podarimo pehar, rekao je šef stručnog štaba Lovćena Aleksandar Miljenović”, koji zna kako se osvaja ovaj trofej.

Dva puta je vodio pobjedničke ekipe, Petrovac 2009. i Titograd (tadašnja Mladost) prošle godine.

Finale Kupa na programu je od 20 sati i 30 minuta, a ulaz na stadion pod Goricom biće slobodan.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve