Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost i Jezero otvaraju 8. kolo: Šampion želi da uđe u seriju pobjeda

U skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, ulazak na stadion (za punoljetne osobe) moguć je isključivo uz posjedovanje Nacionalne COVID potvrde

Budućnost i Jezero se sastaju u petak od 18 sati u prvoj utakmici 8. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

“Plavi” nakon poraza u derbiju imaju 10 bodova manje od lidera Sutjeske i trenutno su bliži donjem nego gornjem dijelu tabele.

“Od Budućnosti se uvijek očekuje da ostvaruje pobjede, na utakmicama protiv Dečića i Sutjeske nas stvarno nije ispratio rezultat, ali nadam se da ćemo u sjutrašnjoj utakmici koja slovi kao lakša, iako nikoa ne potcjenjujemo, da osvojimo tri boda i da ćemo da krenemo u pozitivan niz”, rekao je vezista Miomi Đuričković.

Trener Aleksandar Nedović za duel sa Jezerom ne može da računa na povrijeđene Damjana Dakića i Šaletu Kordića, te suspendovane Velimira Vlahovića i Vladana Adžića.

“Protivnik zna da nema šta da izgubi na našem stadionu, tako razmišlja većina ekipa kada dođe u Podgoricu. To može da bude mač sa dvije oštrice, a mi niti smijemo, niti ćemo u bilo kom trenutku potcijeniti rivala. Radili smo stvarno dobro prethodnih dana i iskreno vjerujem da ćemo da dođemo do nova tri boda”, jasan je Đuričković.

Jezero je pretposljednje na tabeli, ima četiri boda, a prvi trijumf je upisalo u prošlom kolu na gostovanju Zeti.

“Ne zaslužuje mjesto na kojem se trenutno nalazi”, tvrdi Đuričković.

Iz Budućnosti je saopšteno da će se ulaznice za meč prodavati na dan utakmice od 15.00 do 18.00 časova na biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona.

U skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, ulazak na stadion (za punoljetne osobe) moguć je isključivo uz posjedovanje Nacionalne COVID potvrde koja se smatra validnom ukoliko lice posjeduje jedan od propisanih uslova:

– da je prošlo 14 dana od druge doze vakcine, koje se daju u dvije doze

– da osoba posjeduje negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana

– da osoba posjeduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati

Što se tiče maloljetnih lica, ne zahtijeva se da ispunjavaju nijedan od navedenih uslova što se tiče sportskih priredbi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve