Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Budućnost dovela tri nova igrača

Plavu opremu će danas zadužiti tri nova igrača, što znači da će se broj zimskih akvizicija popeti na deset.

Posljednji dan prelaznog roka biće izuzetno buran pod Goricom.
Foto: Sport1.ba
Kako saznaju Dnevne novine plavu opremu će danas zadužiti tri nova igrača, što znači da će se broj zimskih akvizicija popeti na deset.

Šef stručnog štaba plavih Branko Brnović od danas će na raspolaganju imati defanzivca Stefana Filipovića, vezistu Ivana Delića i ofanzivca Dejana Zarubicu!

Filipović (24 godine) stiže iz Bežanije, pokriva poziciju štopera i realno gledano prinudno je poćajanje s obzirom da se Igor Bašić (došao iz rumunskog Poli Temišvara) teže povrijedio. U karijeri je nastupao za Rad, Srem, Žarkovo.

Delić (32) se nakon osam i po godina vraća u matićni klub. Za Budućnost je odigrao 109 utakmica (postigao 16 golova), bio izuzetno važan u osvajanju titule 2008. godine. U ljeto 2010. pojačao je Mladu Boleslav, igrao još za mađarski Zalegerseg, Vlažniju, Grbalj, Tiranu, Lovćen, Mladost veliku Obarsku i banjalučki Borac.

Sada je opet u plavom dresu na izričit zahtjev trenera Brnovića, koji ga dobro poznaje. Od popularnog Delketa, inače bivšeg mladog i A reprezentativca Crne Gore, očekuje se da oplemeni plavu vezu i donese dodatni kvalitet u brobi na dva fronta.

Dejan Zarubica (25) je dijete Sutjeske, nastupao je još za OFK Beograd, Iskru i Lovćen, a najbolje se snalazi na poziciji napadača, s tim što može da odigra kvalitetno i na pozicijama polušpica i lijevog krila.

Prije gore pomenute trojke u Budućnost su stigli bekovi Pešukić i Boljević, štoper Bašić, vezisti Raičković i Krkotić, ofanzivni vezni Stoiljković i napadač Vujačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve