Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Brnović: Zorija ozbiljnija ekipa, šanse polovične

Fudbaleri Budućnosti plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U revanš meču prvog kola, pobijedili su u Podgorici estonsku Trans Narvu 4:1

Zadovoljan sam prolazom, a igrom više nijesam nego što jesam, kazao je trener fudbalera Budućnosti Branko Brnović.

foto Anadolija

Fudbaleri Budućnosti plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U revanš meču prvog kola, pobijedili su u Podgorici estonsku Trans Narvu 4:1.

Podgorički tim dobio je i prvi međusobni duel u Rakvereu 2:0.

“Ne može da se desi da se 15 minuta opustimo u Evropi. Čim se to dogodim, odmah imamo problem. Estonci su imali dvije šanse, pa su dali gol iz naše greške. U drugom poluvremenu smo bili druga ekipa, jer smo imali žestok razgovor u svlačionici, jer smo mogli da dovedemo u pitanje prolaz zbog nonšalantnosti i nediscipline. Dobro smo se pripremili za utakmicu, spustili smo loptu u nastavku i došli su golovi. Zadovoljan sam prolazom, a igrom više nijesam nego što jesam”, ocijenio je Brnović.

Budućnost će u drugom kolu kvalifikacija igrati sa ukrajinskom Zorijom iz Luganska.

“Čeka nas ozbiljnija ekipa od Trans Narve, ali stoji ono što sam i ranije rekao – s kim god da igramo, ne predajemo se. Nećemo se skloniti sa puta nikome, pogotovo pod Goricom. Šanse su 50:50”, zaključio je Brnović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Peconi
20.07.2019-11:23 11:23

Ohrabrujući rezultat za Đetiće. Tim polako dobija formu u svim linijama. Odbrana će još više dobiti na čvrstini kada iskusni Nikola Đurić stekne pravo igranja. Samo napred !