Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Brnović: Vjerujemo da možemo pobijediti Zariju i proći dalje

Plavo-bijeli su protiv Trans Narve rutinski slavili i pokazali da mogu da igraju dobro i u Evropi. Sada će sa druge strane biti mnogo ozbiljniji rival, a cilj je ne primiti gol u prvom meču

Fudbaleri Budućnosti dočekuju ukrajinsku Zarju sa ubjeđenjem da mogu do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i mnogo više. Trener Branko Brnović zrači optimizmom pred veliki izazov na evrosceni.

Foto: Cdm.me

“Rekao sam igračima da je ovo utakmica sezone za Budućnost. Mi svi vjerujemo da možemo da pobijedimo i prođemo, a ako u tome uspijemo, siguran sam da možemo i kasnije mnogo toga da napravimo!” poručio je Brnović.

Plavo-bijeli su protiv Trans Narve rutinski slavili i pokazali da mogu da igraju dobro i u Evropi. Sada će sa druge strane biti mnogo ozbiljniji rival, a cilj je ne primiti gol u prvom meču.

“Ja sam ubijeđen da moja ekipa može dati gol dva svima, pa je najvažnije da se sjutra ne primi pogodak. Zato i publika koja je bila sjajna na prošloj utakmici, ona atmosfera kada su igrači izlazili, zbog toga sam se i vratio u klub, ali sjutra moraju imati malo strpljenja jer u prvih 15 – 20 minuta ćemo pokušati da osjetimo kako oni igraju, a nakon toga sam siguran da ćemo nametnuti naš fudbal.” ističe trener plavo-bijelih.

Brnović potencira brzinu fudbalera Zarje i sjajnu mogućnost transformacije iz odbrane u kontranapad. Dodatan problem su povrede. Mečeve sa Ukrajincima propustiće Aleksandar Vujačić koji mora na operaciju zbog povrede mišića trbušnog zida. U prvom meču neće biti ni Petra Grbića i Igora Ivanovića.

“Mnogo puta sam rekao da imamo ekipu koja može da nadoknadi njihovo odustvo i nema kukanja, izlazimo sjutra kao da su oni tu jer ti momci koji bi trebalo da ih zamijene imaju kvalitet da to urade dostojno” uvjeren je Brnović.

Duel imeđu Budućnosti i Zarje igra se sjutra od 20 i 45.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve