Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Brnović: Stigao nas je umor, derbiji protiv Sutjeske će pokazati ko je bolji

Plavi su remizirali sa Grbljem (1:1) i pred reprezentativnu pauzu dozvolili Sutjesci da vrati sedam bodova prednosti na vrhu tabele.

Budućnost je otvorila proljećnu polusezonu sa pet vezanih pobjeda do kojih je došla goleadama, uz igru za aplauz.

Foto: Cdm.me

Čim je pružila malo slabije izdanje desio se kiks u Radanovićima. Plavi su remizirali sa Grbljem (1:1) i pred reprezentativnu pauzu dozvolili Sutjesci da vrati sedam bodova prednosti na vrhu tabele.

Tako se borba za titulu ponovo komplikuje za podgorički tim…

“Primili smo brzi gol, iako smo upozoravali igrače da je protivnik opasan iz prekida. To nas je poremetilo, pokušali smo da se vratimo, imali smo šanse, ali smo iskoristili samo jednu. Teren je bilo loš, ali u tome ne tražimo alibi. Uslovi su bili isti za obje ekipe. Pružili smo manje nego na prethodnim utakmicama, zato nijesmo ni ostvarili pobjedu”, rekao je trener ,,plavih” Branko Brnović.

Budućnost na terenu izgleda neuporedivo ozbiljnije nego jesenas, s tim što je šef stručnog štaba najavio još bolju formu nakon mini odmora u prvenstvu.

“Igrače je sustigao umor od napornog kalendara i načina na kojim tražim da igramo. Iako smo bili u pozitivnom ritmu, pauza će nam prijati. Očekujemo povratak izrača koji su imali problema sa povredama i vjerujem da ćemo ono najbolje pokazati poslije mini odmora od prvenstvenih utakmica”, smatra Brnović.

Lider može sebi da dozvoli luksuz da izgubi dva puta, dok Podgoričane svaki kiks skupo košta u trci za trofej.

“Svjedoci smo da se i najjačim ekipama u Evropi dešavaju kiksevi. Ne može svaka utakmica da se dobije. Imamo još dva derbija sa Sutjeskom i tu ćemo vidjeti koje bolji. Ima još dosta da se igra, vjerujemo do kraja”, ponovio je Brnović više puta.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve