Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Brnović: Dva dana nijesam pričao sa igračima zbog igre u Petrovcu

“Plavi” su odigrali bez golova i nisu iskoristili drugi uzastopni kiks Sutjeske, koja je izgubila kod kuće od Titograda, kako bi se vratili u trku za titulu

Trener Budućnosti Branko Brnović kazao je da dva dana nije pričao svojim igračima zbog partije u meču prošlog domaćeg prvenstva protiv Petrovca.

foto Anadolija

“Plavi” su odigrali bez golova i nisu iskoristili drugi uzastopni kiks Sutjeske, koja je izgubila kod kuće od Titograda, kako bi se vratili u trku za titulu.

“Znali smo da je Sutjeska izgubila, ali smo loše reagovali na terenu. To nije bila ekipa koju vodim, to nisu bili igrači koje poznajem. Ni oni nisu znali da mi objasne šta se dogodilo. Odakle takav pad. Ljut sam zbog toga. Dva dana se nisam obratio momcima. Sa moje strane postoji tihi bojkot prema njima. Nakon toga sam gledao trening sa strane, vjerovatno su vidjeli moje nezadovoljstvo i dali sve od sebe. Da su na utakmici protiv Petrovca pokazali 20 odsto od toga, ostvarili bismo pobjedu, bez dileme”, kazao je Brnović.

Budućnost će sjutra dočekati Grbalj, u 34. kolu Telekom Prve lige.

“Ne želim da gubimo nadu dok god postoji teorija da nešto promijenimo u trci za titulu. Pred nama je važno kolo. Sutjeska ima teško gostovanje protiv Zete, ali hoću da gledam samo svoju ekipu. Moramo da dobijemo sve mečeve do kraja, a onda ćemo se baviti tabelom”, istakao je Branko Brnović.

Budućnost tri kola prije kraja prvenstva ima šest bodova manje od prvoplasirane Sutjeske.

Sjutrašnji duel na stadionu pod Goricom počeće u 17 sati.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve