Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Brguljan: Nije uspjeh, ali je dobra škola, biću tu ako budem trebao

Draško kaže da ne odustaje od reprezentacije. Ako selektor bude smatrao da je potreban biće tu

Na rezultat u Tokiju ne smijemo gledati kao na uspjeh, jer tim ne smijemo da se zadovoljavamo, poručio je Draško Brguljan.

Ipak iz nastupa na Olimpijskim igrama može se izvući dosta pouka, što bi za naš mladi tim moglo da bude neprocjenjivo.

– Nijesmo bili u željenoj formi u kojoj smo željeli da budemo i to je činjenica, to su pokazale utakmice. Nema što puno da se kaže, mislim da smo dali maksimum u ovom trenutku. Nažalost to nije dovoljno za medalju. Analiziraće to stručni štab i naći greške, sigurno da smo svi negdje zakazali, kazao je Brguljan.

Uporedio je i tim sa prethodnim koji su stizali do polufinala.

– Ova ekipa je drugačija od svih prethodnih koje smo imali na Igrama. I u Pekingu i u Londonu smo bili kandidati za medalju i to nam je cilj bio. Ovo je drugačija ekipa, mlada prvenstveno. Ne bih rekao da je ovo uspjeh, jer ne smijemo da se zadovoljavamo tim utakmica od 5. do 8. mjesta, ali je dobra škola za mladu ekipu i jedan nauk da se moramo mnogo bolje pripremiti za Olimpijske igre. Nadam se da smo svi naučili iz ovoga.

Draško kaže da ne odustaje od reprezentacije. Ako selektor bude smatrao da je potreban biće tu!

– Ja stvarno imam motivaciju da igram dalje. Nije me ovo nešto slomilo, jer i prije sam pričao da dolazimo da pokušamo da uzmemo medalju. Vjerovali smo u to, nijesmo uspjeli. Šta za mene dalje, razmisliću dobro o tim stvarima. Ako bude trebalo biću tu. Prije svega moram da poradim na sebe, da unaprijedim sebe. Ako budem trebao biću tu, ako se ne raspadnem u toku sezone! uz osmijeh je zaključio Draško.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve