Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bredli Bil: Draft veče je bilo ludo, bio mi je rođendan

Malo je falilo da Bil završi u Oklahoma Siti Tanderima, a Džejms Harden u Vašington Vizardsima. O tome je Bil pričao u podkastu "All the smoke", gdje je razgovarao sa bivšim košarkašem i šampionom iz 2017. godine, Metom Barnsom

Bek Vašington Vizardsa Bredli Bil otkrio je nekoliko zanimljivih detalja.

Bredli Bil, Foto: Bleacherreport.com

Malo je falilo da Bil završi u Oklahoma Siti Tanderima, a Džejms Harden u Vašington Vizardsima.

O tome je Bil pričao u podkastu “All the smoke”, gdje je razgovarao sa bivšim košarkašem i šampionom iz 2017. godine, Metom Barnsom.

“Moje draft veče bilo je ludo. Bio mi je rođendan. To je bio najbolji rođendan ikada. Čitavo veče imao sam osjećaj da ću biti drugi ili treći pik. Znali smo da će Entoni Dejvis biti prvi pik sigurno, tako da sam već znao da idem ili u Šarlot ili u Vašington. Kada smo sjedjeli u sobi, agent mi je prišao i potapšao me po ramenu. Rekao mi je: ‘možda ideš u Oklahomu'”, prisjeća se Bil i nastavlja:

“Kako ću da idem uopšte tamo? Nisam ni trening odradio sa njima, trenirao sam sa tri tima – Vašingtonom, Klivlendom i Šarlotom. Dogovor je bio da trejduju Džejmsa Hardena u Vašington. Oklahoma je željela da trejduje za visokog, drugog ili trećeg pika, da dobiju mene i pošalju Hardena gdje treba. Ja bih bio u Oklahomi sa Durentom i Vestbrukom. Bilo je blizu, ali se na kraju nije desilo.”, rekao je Bredli Bil.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve