Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Brazilski mediji objavili poruke između Nejmara i Najile

Poruke koje posjeduju brazilske TV postaje datiraju od 16. maja, dana nakon što je, prema navodima Najile Trindade, Neymar izvršio silovanje u hotelskoj sobi u Parizu. Ona je ispričala kako su o trošku Neymara boravili u hotelu i da ju je on silovao, nakon što ga je molila da prestane

Brazilske televizije Record i Globo donose na vidjelo navodni WhatsApp razgovor između Nejmara i djevojke koja ga je optužila z silovanje.

Foto: Sportsport.ba

Poruke koje posjeduju brazilske TV postaje datiraju od 16. maja, dana nakon što je, prema navodima Najile Trindade, Nejmar izvršio silovanje u hotelskoj sobi u Parizu. Ona je ispričala kako su o trošku Nejmara boravili u hotelu i da ju je on silovao, nakon što ga je molila da prestane.

Bit će još puno objava na ovu temu, sasvim sigurno, a Neymar je danas dao izjavu u policijskoj stanici, dok mediji danonoćno rade na tome da dobiju kompletnu priču. Sada su se pojavili i transkripti WhatsApp razgovora Brazilca i manekenke.

Razgovor ide ovako:

Najila: Idem spavati. Ne dolaziš, igraš se sa mnom, ostavio si me ovdje da čekam. Mogao si reći da nećeš doći.

Nejmar: Tu sam za 15 minuta. Dolazim. Oblačio sam se hahaha.

Najila: Pa nije baš da ideš na vjenčanje.

Nejmar: Hahahaha hvala Bogu, ne.

Najila: Mobitel mi je prazan, ne znam gdje mi je punjač. Čekam te u sobi 203.

Najila mu potom šalje poruku da ga čeka u sobi 203, a razgovor nastavljaju dan kasnije.

Drugi dan:

Nejmar: Uprkos tome što si mi napravila, želim ti dobro. Javi se ako bilo što trebaš.

Najila: Samo želim da idem kući i to je sve

Nejmar: U redu

Najila šalje fotografiju na kojoj se vide modrice na stražnjici.

Nejmar šalje tužni i emotikon koji širi ruke.

Najila: Morala sam zbog toga nositi najlonke. Sjećaš se šta se desilo juče?

Nejmar: Naravno.

Najila: Možeš me blokirati. Nestat ću. Prekinut ću ovo s*anje. Ne mogu čak ni objasniti.

Nejmar: Opusti se, samo nastavi dalje i sve će biti dobro

Najila: Ako mi sutra možeš srediti let, molim te javi mi.

Nejmar: U redu, hoću.

Najila: Dečko s kojim sam se našla danas nije onaj isti od juče. To je Nejmar u kojeg sam se zaljubila.

Nejmar: Ne poznaješ me dobro. Normalan sam.

Najila: Svi smo

Nejmar: Juče se sve dogodilo brzo, nismo imali vremena razgovarati. Danas možemo pričati.

Najila: Da, može biti. Bila sam uzbuđena što ću te upoznati… Juče je sve bilo prebrzo… A onda sam jutros vidjela ove modrice. Jedva da smo išta pričali prošlu noć. Bio si uznemiren… danas si puno mirniji. Juče sam ja bila mirna, a sada sam nervozna… kao da nismo bili na istom mjestu, šteta što je sve otišlo u pogrešnom smjeru.

Nejmar: Ali modrice su i tvoja krivnja hahah tražila si još (emotikon koji širi ruke)

Nejmar odgovara na dio “kao da nismo bili na istom mjestu”: Da, nažalost.

Nejmar odgovara na dio “šteta što je sve otišlo u pogrešnom smjeru”: Ne, ništa nije pogrešno. Upoznali smo se i bilo nam je lijepo… Vidim da si zanimljiva osoba. Nažalost je današnja epizoda (svađa) malo sve pokvarila. Ali meni je drago što sam te upoznao.

Najila: Jesi li ti lud? Tražila sam da prestaneš, čak si mi se izvinio. Još jedna priča za terapiju

Nejmar: emotikon koji razmišlja

Najila: Opusti se. Ti si i dalje Nejmar. A ja sam samo jedna u nizu cura.

Najila (tri sata kasnije): Ako si nekome poslao onu sliku, molim te reci im da je izbrišu. Ne želim da me išta povezuje s tvojim imenom.

Nejmar: Nikad to ne bih napravio.

Najila: Uz ono što si napravio meni, to bi bilo ništa. Čak i da sam bila uznemirena danas (i izgledala kao luđakinja, jer nisam shvatila što se dogodilo) ti znaš dobro što si napravio i kako si se ponašao prema meni. Ili bolje: Kako se nijesi ponašao!!! Čak i da se nikada ne otkrije i da se više nikada ne spomene to, ti ćeš duboko u sebi znati što se dogodilo…
Bog je pošten i kod njega novac ne vrijedi. Nadam se da se osjećaš barem upola onako kako sam se ja osjećala tokom ovog putovanja… Mislim da se i prema eskort djevojkama ponašaju s više suosjećanja. Najviše me plaši to što ti misliš da je stvarno sve bilo opušteno, a da sam ja potpuno luda. To pokazuje da tvoj mozak radi samo na terenu. A tvoje srce nigdje. Ali svejedno, sad to više nije ni važno. Nastavit ću dalje i uzet ću koliko god mogu lijekova kako bih zaboravila da sam uopće i bila ovdje. Lijepo spavaj! I hvala ti. Sada znam tko je uistinu Nejmar.

Nakon što se manekenka vratila u Brazil i optužila Nejmara za silovanje, Brazilac je pokazao privatne poruke na Instagramu, što je natjeralo Brazilku da mu odgovori.

Najila: Nisi pokazao čitav razgovor.

Najla: Dva screenshota iz videa.

Najila: Čak ni ove detalje.

Najila (audio): Gledaj, jako dobro znaš što se dogodilo. Jako dobro znaš u kakvom si stanju bio kada si došao u hotel, znaš da sam bila tamo kako bi se lijepo družili, da nisam htjela ništa od toga. Bio si potpuno lud kada si stigao, napravio si ono što si mi napravio. I nakon toga si se ponašao kao da sam niko i ništa. Znaš jako dobro da si pogriješio. Trebaš se ponijeti kao muškarac, barem jednom u svom životu, preuzeti odgovornost za svoje greške, ne pokazivati se na internetu, ponašati se u stilu ‘oh, vi koji me poznajete…’, ali Nejmare, ko te zapravo zna, nemoj s*ati, ok? Ja znam, ja sam sve prošla, ja sam vidjela šta si mi napravio, ja te poznajem.

Ok? Ja te poznajem, niko drugi. Ja i svi ostali prema kojima si bio okrutan. Znaš jako dobro da sam u Pariz doputovala kako bih bila s tobom, kako bi se zabavili, kako sam mogla ovo isplanirati? Kako sam mogla isplanirati da ćeš me napasti i ponašati se ovako prema meni? Sve je bilo dobro, htjela sam da budemo zajedno, ništa od ovog nijesam željela, a ti se sada ponašaš kao da sam ti smjestila? Molim te, poštedi me toga, ali zapamti što sam ti rekla: Bog je pošten, novac ga ne može kupiti. Ok? Možeš imati hrpu novca, možeš biti najbolji fudbaler na svijetu, slavan i sve to, ali nisi Bog, ok?
Pravda će pobijediti. Možeš unajmiti najbolje advokate na svijetu, ali uvijek će ti nedostajati istina. Znaš jako dobro kakav si bio tog dana kada si došao. I znaš što ću tražiti? Da te testiraju na droge, da vidimo jesi li bio drogiran taj dan ili nijesi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve