Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Bravo: Nijesam naručio ubistvo Darka Kovačevića

Kako je pisao portal "protothema.gr", nepoznati napadač je iz automobila pucao na Kovačevića u devet uveče ispred njegove kuće u Glifadi, ali ga nije pogodio

Bivši španski fudbaler Raul Bravo povezivan je sa pokušajem ubistva Darka Kovačevića, svog nekadašnjeg saigrača.

Bravo, Foto: Goal.com

Kako je pisao portal “protothema.gr”, nepoznati napadač je iz automobila pucao na Kovačevića u devet uveče ispred njegove kuće u Glifadi, ali ga nije pogodio.

“Vidio sam muškarca kako izlazi iz kola sa pištoljem i kreće se ka meni. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, a on je pucao na mene i krenuo da bježi, ušao u kola i nestao”, rekao je Darko Kovačević policiji.

Nedugo potom su se pojavile informacije da je Darkovo ubistvo naručio Raul Bravo, bivši španski defanzivni fudbaler i saigrač Darka Kovačevića iz redova Olimpijakosa.

Bravo se povodom toga oglasio u jednoj radio emisiji i objasnio da nikako nije povezan sa napadom na bivšeg srpskog fudbalera.

“Ove stvari me inače ne dotiču, ali to čita moja porodica i zaista nije prijatno. Darko me je pozvao da provjeri kako sam zbog svih ovih gluposti, mi smo bili ne samo saigrači nego i cimeri, imamo sjajan odnos i dan danas. Netflix može da snimi film o svim ovim ludorijama. Žuta štampa u Srbiji je objavila da želim da ubijem Kovačevića i bio sam šokiran tim navodima. Kapiram da ono što se ne prodaje nema smisla, a moja želja da ubijem Darka se itekako prodaje. Glupost”, poručio je Raul Bravo, a prenosi Marka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve