Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Bošković u posjeti Rukometnom savezu Crne Gore

Bošković je istakao da očekuje nastavak dalje konstruktivne saradnje Saveza sa EHF-om

Rezultati reprezentativnih selekcija potvrda su predanog rada, velikog talenta i srca onih koji na najbolji način predstavljaju Crnu Goru, a prepoznati su u rukometnim krugovima širom evropskog kontinenta. To je ocijenjeno tokom zvanične posjete potpredsjednika Evropske rukometne federacije (EHF) Predraga Boškovića, Rukometnom savezu Crne Gore na čelu sa predsjednikom Petrom Kapisodom.

Uz čestitke na rezultatima ženske reprezentacije koja je u prethodna dva mjeseca izborila učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju i Svjetskom prvenstvu u Španiji, te nedavnom uspjehu „lavova“ koji su osigurali mjesto na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, Bošković je istakao da očekuje nastavak dalje konstruktivne saradnje Saveza sa EHF-om.

Kapisoda je Boškoviću čestitao ne nedavnom, ponovnom izboru za potpredsjednika „evropske kuće rukometa“, ocjenjujući uspješnom saradnju sa EHF-om, koji u kontinuitetu podržava aktivnosti Saveza, te razvoj rukometa u našoj državi.

Na sastanku kome je prisustvovao i selektor reprezentacije Zoran Roganović, razgovaralo se o takmičenjima koja očekuju reprezentativne selekcije do kraja godine, uz očekivanje da će rezultati i dalje biti na zavidnom nivou, a Crna Gora kao i do sada, uspješan domaćin svih takmičenja čiji je organizator, od kojih je najznačajnije Evropsko prvenstvo za rukometašice koje se održava u novembru naredne godine u našoj državi, Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve