Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Boriće se protiv Pakjaa: Mekgregor ponovo u bokserskom meču

Najveća MMA zvijezda će u januaru odraditi povratnički meč protiv Dastina Pojriera u UFC-u, a zatim slijede planovi za bokserski meč protiv legendarnog Filipinca Menija Pakjaa. Ovu vijest je potvrdio menadžer obojice boraca Odi Atar

Konor Mekgregor planira novi izlet u boks u 2021. godini.

Mekgregor, Foto: Monsterenergy.com

Najveća MMA zvijezda će u januaru odraditi povratnički meč protiv Dastina Pojriera u UFC-u, a zatim slijede planovi za bokserski meč protiv legendarnog Filipinca Menija Pakjaa.

Ovu vijest je potvrdio menadžer obojice boraca Odi Atar.

“Obojica su javno istakla želju za borbom. Imali smo razgovore i borba će se definitivno desiti zbog velikog interesa javnosti”, rekao je Atar za Bloomberg TV.

Mekgregoru bi ovo bio drugi bokserski meč u životu. On je 2017. godine odradio borbu protiv čuvenog Flojda Mejvedera u kojem je poražen tehničkim nokautom u 11. rundi.

Ipak, ta borba je izazvala veliku pažnju. Jedna je od najplaćenijih svih vremena, a nema dileme da bi veliki novac bio i u ovom meču.

Pakman je već uveliko u petoj deceniji života, a posljednji meč je imao 2019. godine kada je pobijedio Kita Turmana u borbi za WBA velter pojas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve