Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Borba za Svjetsko prvenstvo: Rukometašice dočekuju Češku!

"Lavice" su prvi meč izgubile u gostima 26:24 i večeras će im trebati pobjeda od tri gola viška kako bi osigurale plasman na SP

Rukometašice Crne Gore dočekaće večeras u Nikšiću reprezentaciju Češke u revanš meču baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Japanu.

Foto: Reprezentacija.me

“Lavice” su prvi meč izgubile u gostima 26:24 i večeras će im trebati pobjeda od tri gola viška kako bi osigurale plasman na SP.

“Znali smo da će druge da preuzmu odgovornost i da će pokazati više slobode pri šutu. Inače, češki tim rijetko kad je imao onoliki broj šuteva sa devet metara kao sa nama, u prvoj utakmici baraža. Razigrala se Jaržabkova, preuzela od Luzumove ulogu lidera, probleme pravila do odmora, a nakon toga smo imali bolji odgovor za nju. Ali, nijesmo odigrali onako kako možemo u odbrani. Nijesmo pravili gustinu, faulove, više smo ih kao gurali, dok su one možda prvi put pokazale oštrinu u defanzivi. Istina, stvarale smo šanse, kao i one, samo što smo morali da iskažemo više agresivnosti. Sada znamo kako moramo u revanšu”, kazala je Đurđina Jauković.

Utakmica u Sportskom centru u Nikšiću počeće u 20 sati i 30 minuta.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve