Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Borba za opstanak: Romantičari uvjereni u baraž

Ekipu sa Starog aerodroma do kraja očekuje težak raspored, a već sjutra ''romantičari'' dočekuju starog – novog šampiona Budućnost

Titograd je prije tačno godinu uz dosta sreće uspio da sačuva status prvoligaša. Poražen je na svom terenu od Bokelja u prvom meču baraža, da bi u revanšu nakon penala i dosta sreće ostao u elitnom rangu.

Danas, šest kola prije kraja, Titograd se opet uzda u sreću. Tim sa Starog aerodroma, koji je sastavljen gotovo od dječaka, ima samo dva boda više od ”fenjeraša”, ekipe Petrovca, pa će mu do kraja svaki bod biti od izuzetnog značaja.

Titograd je u seriji, koja se može sagledati iz dva ugla. Negativno je da je već devet mečeva bez pobjede, isto toliko i bez gola (čak 837 minuta), ali sa druge strane dobra okolnost je da ”romantičari” pod vođstvom novog trenera Vladimira Jankovića nijesu poraženi. Titograd je vezao remije protiv Rudara, Petrovca i Jezera…

– Iskren da budem mi smo navikli javnost na poraze, ali uspjeli smo da se uzdignemo. Nije bilo lako, ali svakako da je i ovo dokaz da smo ušli u neki bolji ritam. Vezali smo tri remija, pokazali da teško primamo golove, a remiji na gostovanjima protiv direktnih konkurenata protiv Petrovca i Jezera svakako da ulivaju optimizam i nadu da možemo stići do mjesta koje vodi u baraž, istakao je jedan od najiskusnijih u timu Titograda Ivan Novović.

Ekipu sa Starog aerodroma do kraja očekuje težak raspored, a već sjutra ”romantičari” dočekuju starog – novog šampiona Budućnost.

– Ova mini serija bez primljenog gola i poraza daje nam motiv da će doći bolji rezultati. Spremamo se za meč protiv Budućnosti, koja iako je osigurala titulu, sigurno ima veliki roster, tako da sa kojim god sastavom da zaigra čeka nas težak meč. Razmišljamo o sebi i želimo da napravimo eventualno iznenađene, jer je sada svaki bod bitan, dodao je Novović.

Titograd do kraja očekuju teški mečevi – nakon Budućnosti, gostuje Iskri, zatim dočekuje Jezero, ide Zeti, a onda ”crveni” na kraju igraju sa Dečićem i Sutjeskom. Dakle, izuzev Jezera, sve rivali koji su u igri za Evropu.

– Biće teško, ali sličan raspored ima i Petrovac. Vjerujem da možemo osvojiti više bodova i doći do baraža. Neće biti lako, ali ne možemo da biramo. Sada smo fokusirani na sjutrašnji meč i vjerujemo da možemo potvrditi sve bolji ritam, podvukao je Novović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve