Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Borba za opstanak: Petrovac čeka romantičare

Titograd je i ove sezone želio da nastavi kontinuitet učešća na evropskoj sceni, ali loši rezultati u prvenstvu, a posebno eliminacije od Petrovca u četvtfinalu Kupa, uslovili su da ,,romantičari“ umjesto Evrope razmišljaju o opstanku

Prvi meč u post-korona eri crnogorskog fudbala može da bude i najvažniji za Petrovac.

Titograd, Foto: Ofktitograd.me

Pod Malo brdo stiže Titograd, ekipa sa istim brojem bodova i identičnom ambicijom kao ,,nebo-plavi“.

“Igramo vrlo važnu utakmicu sa Titogradom, koji nam je direktan konkurent za izbjegavanje baraža i veoma je važno da izvučemo povoljan rezultat. Čeka nas meč koji može da nam usmjeri dalji tok prvenstva. Uradićemo sve da ostvarimo dobar rezultat, a uvijek je prva utakmica teška i nezvjesna, bez mnogo lijepog fudbala. Više će to biti ,,na mišiće“. Ipak, igramo kod kuće, svi smo svjesni koliko nam ovaj meč može donijeti ili oduzeti i, ponavljam, uradićemo sve da pobijedimo”, naveo je trener Nenad Vukčević.

Titograd je i ove sezone želio da nastavi kontinuitet učešća na evropskoj sceni, ali loši rezultati u prvenstvu, a posebno eliminacije od Petrovca u četvtfinalu Kupa, uslovili su da ,,romantičari“ umjesto Evrope razmišljaju o opstanku.

Petrovac im je definitivno prilično poremetio planove, a upravo iz Petrovca Titograd kreće u praktično novu avanturu, nakon nikad veće pauze. Bilo je specifično trenirati prethodne tri sedmice i spremati se za izazovno ljeto.

“Što se tiče priprema mnogo smo naporno trenirali i kao ekipa dobro smo se spremili fizički. Siguran sam da će nam to pomoći u svakom meču, jer će to biti od velikog značaja zbog zgusnutog rasporeda”, kaže bek Titograda Marko Roganović.

Utakmica počinje u 20 sati.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve