Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bokelj ostao bez trenera: Bubanja napustio Kotor

Jedini crnogorski stručnjak koji je sa drugoligašem uspio da osvoji trofej (2012. godine sa Čelikom je osvojio Kup Crne Gore mimo svih očekivanja), ispisao istoriju crnogorskog fudbala, jer je sa ekipom OFK Bar za dvije godine došao iz regije do elite, što nakon toga niko nije uspio

Slavoljub Bubanja više nije trener Bokelja. Iskusni stručnjak koji je napravio sjajne rezultate sa Kotoranima, nakon poraza od Grblja, odlučio je da se povuče, ali naglasio da je razlog poziv iz inostranstva.

Bubanja, Foto: Pobjeda.me

“Bokelj je postao moja porodica. Veliko hvala ljudima iz kluba sa kojima sam postao veliki prijatelj i koji su mi uvijek davali maksimalnu podršku i kada smo imali rezultate i kada nije išlo baš najbolje. Međutim, već neko vrijeme čekao sam inostrani angažman i sada se to realizovalo, tako da je odlazak bio neminovnost. Žao mi je što odlazim u trenutku kada smo u lošoj seriji, ali vjerujem u ove igrače i nadam se da će se uskoro uzdići”, rekao je Bubanja.

Jedini crnogorski stručnjak koji je sa drugoligašem uspio da osvoji trofej (2012. godine sa Čelikom je osvojio Kup Crne Gore mimo svih očekivanja), ispisao istoriju crnogorskog fudbala, jer je sa ekipom OFK Bar za dvije godine došao iz regije do elite, što nakon toga niko nije uspio.

Bubanja je vodio Mornar, koji je kasnije i izborio Prvu ligu, bio je na klupi Jedinstva, Arsenal iz Tivta uveo je u Drugu ligu, a bio je i van Crne Gore, jer je u Premijer ligi Bosne i Hercegovine vodio Mladost i Zvezdu, vodio Pobedu iz Prilepa, a sada se sprema za nove izazove, jer je dobio poziv iz Kuvajta, a prema saznanjima Pobjede posao je praktično završen, pa se očekuje u narednih nekoliko dana Bubanja bude i zvanično promovisan.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve