Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojana Popović: Ne prihvatam da se igračice ne bore za dres dvostrukog prvaka Evrope

Rukometašice Budućnost Bemaxa su upisale i treći poraz u Ligi šampiona

Rukometašice Budućnost Bemaxa su upisale i treći poraz u Ligi šampiona, ovog puta od Esbjerga u Danskoj – 35:20.

Poraz i nije neočekivan, ali trener Bojana Popović nije mogla da sakrije razočaranje izdanjem svoje ekipe.

“Nedostajalo je borbenosti i faulova nad protivničkim igračicama, a ni igra u napadu nije bila na potrebnom nivou. Budućnost Bemax ima mlad tim, očekivane su i greške u igri, alii neprihvatljivo da se igračice ne bore na pravi način za dres kluba koji je dva puta bio šampion Evrope”, naglasila je Bojana Popović i dodala:

“Nije ispoštovan dogovor, nisu odigrale kako smo planirale. Djevojke su mlade, dešavaju se greške, to je očekivano za mene, ali da se ne bore za dres sa grbom Budućnosti, to mi je neprihvatljivo. Moraju da pokažu veću borbenost, da prave više faulova u igri jedan na jedan, to je nešto što nije bilo dobro danas i što ne mogu da razumijem. Kada otklonimo te nedostatke u igri, možemo da pričamo o drugim taktičkim detaljima”, kazale je Popović.

Problema u igri je mnogo.

“Nije nam išlo ni u napadu, bilo je dosta problema i nismo postizali lake golove, a kada smo imali dobre prilike, nismo ih koristili. Bilo je grešaka u napadu koje je protivnik kažnjavao lakim golovima, to ne smije da se dešava, jer vraćanje mora da bude bolje. Naravno da nijesam zadovoljna izdanjem, znam da moramo mnogo bolje”, zaključila je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve