Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bojana Popović nakon Bresta: Poklon za rođendan

''Srećna sam jer smo rasle tokom sezone, naučile mnogo stvari i ova pobjeda je došla kao nagrada''

Rukometašice Budućnost Bemaxa su sinoć u Podgorici slavile prvi put u sezoni u Ligi šampiona.

Pobijedile su Brest (30:28), time i prekinule seriju od sedam poraza u eliti.

“Presrećna sam zbog pobjede, ovo je najljepši poklon koji sam mogla da dobijem za rođendan. Tražila sam od djevojaka da pruže maksimum i bore se svih 60 minuta, vjerovala sam da možemo da dođemo do pobjede, nakon što smo u prvom meču pokazale da možemo da im pariramo”, rekla je Bojana Popović, trener “plavih”.

“Kada se boriš kao što su to djevojke radile u ovom meču, onda ti se i vrate neke lopte u trenucima odluke i stigne nagrada. Odradili smo sjajan posao u odbrani u drugom poluvremenu, golmanke su bile na visokom nivou i mogu da kažem da su sve djevojke dale sve što su mogle da dođemo do ove pobjede. Srećna sam jer smo rasle tokom sezone, naučile mnogo stvari i ova pobjeda je došla kao nagrada”, istakla je Bojana.

Istakli su se i 16-godišnji desni bek Jelena Vukčević, te tri godine starija golmanka Jovana Kadović.

“Sve djevojke su dale svoj doprinos, uvijek neka iskoči i pokaže da mirna glava donosi dobra izdanja. Jovana je unijela dodatnu energiju na golu, Jeca je u trenucima odluke, kada se igralo gol za gol, odigrala nevjerovatno, iako ima samo 16 godina. Na taj način se postaje veliki igrač, otvaraju se neke nove stvar i vidite ko je za velika djela”, zaključila je Bojana Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve