Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Bogdanović: Užasno – nikada nisam vidio da neko lošije vodi utakmicu kao Piksi danas

Da vi kod 3:1, kada vam se ekipa vratila, da pustite petoricu na visoki presing, da deset minuta ne zna te gdje ko udara. Kao trener na klupi morate da razmišljate, daj da se malo vratim, kukao sam kako fizička sprema nije dobra, saopštio je Rade Bogdanović

Bivši fudbaler Rade Bogdanović kritikovao je vođenje utakmice Dragana Stojkovića Piksija.

Srbija je imala 3:1 protiv Kameruna, ispustila je prednost i na kraju je podijelila bodove.

“Ne okrivljujem danas igrače ni za šta. Nemaju fizičku spremu, a kada nemaš to, onda nemaš koncentraciju”, rekao je Bogdanović u studiju na RTS-u.

“Moram ovo da kažem, razmišljao sam i moram da kažem. Mi smo danas odigrali utakmicu, a da nismo imali selektora na klupi. Nikada nisam vidio da neko lošije vodi utakmicu na velikom takmičenju, kao Dragan Stojković danas – užasno. Da vi kod 3:1, kada vam se ekipa vratila, da pustite petoricu na visoki presing, da deset minuta ne zna te gdje ko udara. Kao trener na klupi morate da razmišljate, daj da se malo vratim, kukao sam kako fizička sprema nije dobra. Izlaskom Pavlovića je nastao potop. Te izjave koje je pravio, života mi, niko neće ući u glavu i razumjeti šta je htio”, dodao je Bogdanović.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve