Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdan Milić operisan i siguran da će se vratiti još jači

Desni bek Bogdan Milić je juče operisan u Zagrebu nakon što je u 3. kolu domaćeg šampionata na gostovanju Iskri pokidao prednji ukršteni ligament desnog koljena

Desni bek Bogdan Milić je juče operisan u Zagrebu nakon što je u 3. kolu domaćeg šampionata na gostovanju Iskri pokidao prednji ukršteni ligament desnog koljena.

Devetnaestogodišnji mladi reprezentativac je izašao u 22. minutu igre tog 7. avgusta, operaciju u glavnom gradu Hrvatske je izvršio doktor Saša Janković, a uz njega su bili brat Stefan Milić  član zagrebačkog Dinama – i otac.

„Operacija je prošla u najboljem redu, razgovarao sam sa doktorom koji je zadovoljan urađenim poslom“, rekao je Milić, koji će se već večeras vratiti kući…

„Brat Stefan i porodica su mi najveća podrška u ovom trenutku, ali ništa manja nije podrška ni saigrača, ljudi iz kluba, prijatelja… Svaki dan me zovu, pišu poruke podrške i daju mi snagu da se što prije vratim na teren“.

Period oporavka poslije tako teške povrede nije lak, Bogdan će odsustvovati najmanje šest mjeseci, ali je spreman da se prdržava svih uputa kada je oporavak u pitanju.

„Povrede kao što je moja su normalne u svijetu fudbalu, tako da je sve to fudbal. Nema sada odustajanja, idem dalje uzdignute glave i vjerujem da ću se vratiti jači nego ikad poslije svega“, jasan je Bogdan Milić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve