Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogavac: Možemo da profitiramo nakon jakih provjera

Rezervni tim Pljevljaka je izgubio od Čukaričkog (2:0), dok je jača postava poražena od ukrajinskog Ljvova (3:0)

Fudbaleri Rudara odigrali su dvije utakmice u sklopu priprema u Antaliji.

Rezervni tim Pljevljaka je izgubio od Čukaričkog (2:0), dok je jača postava poražena od ukrajinskog Ljvova (3:0).

– Naravno da ne mogu da budem zadovoljan kada se izgubi, ali ako uzmemo u obzir da smo odigrali utakmicu nakon, ukupno 11 treninga, onda ima i pozitivnih stvari, makar kada je riječ o pojedinačnom učinku nekih igrača. Čukarički je jedan ozbiljan protivnik koji je duže na pripremama od nas i bilo je logično da oni diktiraju tempo. Igrali smo i sa Ljvovom, koji je takođe kvalitetan. Ovo su jake provjere iz kojih možemo da dobijemo dosta toga, rekao je Bogavac.

Rudar će tokom boravka u Turskoj pokušati da pronađe pojačanja u vidu stranaca.

– Holanđanin Janković je pokazao da posjeduje individualni kvalitet, ali nedovoljno je fizički spreman. Takođe igrač iz Obale Slonovače, Drole, koji je nastupao za Malatiju pokazao je individualni kvalitet i kao svi afrički igrači snagu u duelima, ali i on nije dovoljno fizički spreman. U svakom slučaju ostaće sa nama do kraja priprema, pa ćemo da vidimo šta dalje, naglasio je Bogavac za pvportal.

Ekipi se još uvijek nije pridružio napadač Zakarija Suraku, kao ni igrači iz Brazila koji treba da stignu na probu.

– Kada je u pitanju Suraku, njega očekujemo svaki dan, a vidjećemo šta će biti sa Brazilcima. Nama je najvažnije da se što bolje uigramo, da se što bolje spremimo, da se iz Antalije vratimo tako da možemo da u punoj snazi odigramo 70 minuta, a kasnije to nadograđujemo. Sada slijede dueli sa ozbiljnim ekipama, rekao sam već da će igrači koji su jesenas bili u prvom planu, imati veću minutažu. Samo neka nas posluži vrijeme i da prođemo bez povreda, zaključio je Bogavac.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve