Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogavac: Mladići su se izdigli iznad teške materijalne i finansijske situacije

Gosti su slavili protiv Iskre golom Danima Talovića

Fudbaleri Rudara ostvarili su izuzetno vrijednu pobjedu u Danilovgradu, a značaj cijelog plijena približio je strateg ekipe Vuko Bogavac.

Bogavac, Foto: Pvinformer.me

Gosti su slavili protiv Iskre golom Danima Talovića.

– Ova pobjeda nam je i te kako važna za dalju borbu za opstanak. I pored svih problema u klubu, mladići su se izdigli iznad teške materijalne i finansijske situacije i zaslužuju sve čestitke za odnos prema igri i klubu. Svi su bili na visini zadatka i mislim da je ovaj uspjeh potpuno zaslužen. Nećemo se mnogo radovati, nego se dobro pripremiti za naredna dva okršaja, a ubijeđen sam da će moji puleni zablistati u tim susretima, rekao je Bogavac.

Iskra je stvarala šanse, ali je mreža Rudara ostala netaknuta.

– Predstavili smo se u odličnom izdanju, ali što vrijedi kad su gosti odnijeli bodove. Čini mi se da bismo promašili i penal da smo ga imali. Igrači su ,,ginuli na terenu, ali se njihov trud nije isplatio. Tako je bilo i protiv Petrovca, kao i u drugim susretima u kojima smo platili ceh neiskorišćenim šansama. Idemo dalje, nemamo vremena za detaljnije analize, nego nas očekuju dva teška susreta protiv Jezera i Zete uoči pauze, istakao je Aleksandar Nedović, trener Iskre.

Rudar je trenutno pretposljednji sa 16 bodova, Iskra je sakupila dva više.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve