Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Boban o regionalnoj ligi: Utopijska ideja, neće se ostvariti

Boban je po završetku igračke karijere obavljao funkciju zamjenika glavnog sekretara Svjetske fudbalske federacije (FIFA), nakon čega je radio kao šef fudbalskih operacija u Milanu

Zvonimir Boban, jedan od najboljih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije, smatra da je i dalje prerano govoriti o osnivanju regionalne lige.

Boban, Foto: Arhiva

Proslavljeni vezista, koji je karijeru počeo u Dinamo Zagrebu, a svjetsku slavu dostigao u Milanu, nema dilemu da je čitava ta ideja oko zajedničkog fudbalskog takmičenja daleko od realizacije.

“Sada je sve drugačije, moramo se suočiti s tom činjenicom. Drugačije su emocije, pogledi. To vrijeme više ne postoji, druga je medijska realnost. Drugi su životi. Ja ne znam ni jednog igrača iz Vojvodine. To je jednostavno tako, takva su vremena. Mislim da je regionalna liga utopijska ideja, koja se neće ostvariti. Mislim da je prerano. Poboljšali smo odnose, hvala Bogu. Mislim da je to jako dobro, dijelili smo istorijsko vrijeme zajedno, ali, još je fudbal delikatan. Nije realno”, rekao je Boban u intervjuu za televiziju N1.

Boban je po završetku igračke karijere obavljao funkciju zamjenika glavnog sekretara Svjetske fudbalske federacije (FIFA), nakon čega je radio kao šef fudbalskih operacija u Milanu.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve