Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bjorkman: Đoković nema slabosti, Timu treba perfektna igra za pobjedu

Srbin i Austrijanac boriće se sjutra za titulu na Australian openu

Jonas Bjorkman smatra da je Novak Đoković vjerovatno najkompletniji teniser na svijetu i da će Dominik Tim morati da odigra meč karijere, ako želi da sruši velikog šampiona Melburna.

Bjorkman, Foto: Tellerreport.com

Srbin i Austrijanac boriće se sjutra za titulu na Australian openu.

“Novak je vjerovatno najkompletniji teniser na svijetu, nema slabosti. Popravio je i servis, drugi servis mu je ne samo konstantan, nego i mnogo jači, što znači da time stavlja još veći pritisak na protivnike u njihovim gemovima. Teško mi je da zamislim da neko sada može da pobijedi Novaka. Dominik ima oružja za tako nešto, udara ekstremno jako, ali to je tanka granica, taj balans i može da dođe do neiznuđenih grešaka. Vidjeli smo to protiv Zvereva – kada Tim igra dobro, onda je to nevjerovatno. Ali ako malo preforsira, desi se da promašuje tri-četiri gema, a to se ne smije protiv Novaka koji je vrlo konstantan”, objasnio je Bjorkman.

Jasno je da će Tim morati da bude na vrhunskom nivou, ako želi prvu Gren slem titulu.

“Tim će vjerovatno morati da odigra meč karijere ukoliko želi da sada pobedi Novaka. Đoković igra izuzetno dobro, teren mu savršeno odgovara“, kazao je bivši švedski teniser Jonas Bjorkman.

Novak Đoković i Dominik Tim igraće sjutra od 9:40 po našem vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve