Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bjelorusi spremni: Evropske igre u Minsku obećavaju spektakl

Utisak koji je Marsenić stekao po dolasku u prijestonicu Bjelorusije je da su domaćini potpuno spremni za početak ove multisportske manifestacije i da nestrpljivo očekuju otvaranje Igara i početak takmičenja u 15 sportova

Zvanično, svečanim otvaranjem, 21. juna u Minsku počeće druge Evropske igre na kojima će uz 4.000 takmičara iz čitave Evrope, učestvovati i crnogorski sportisti.

Foto: Beachsoccer.com

Prije sportske delegacije u Minsk je otputovao sportski direktor Crnogorskog olimpijskog komiteta Predrag Marsenić, koji je i šef misije na ovim Igrama.

Utisak koji je Marsenić stekao po dolasku u prijestonicu Bjelorusije je da su domaćini potpuno spremni za početak ove multisportske manifestacije i da nestrpljivo očekuju otvaranje Igara i početak takmičenja u 15 sportova.

“Sva sportska borilišta su pripremljena i pružaju sjajne uslove za ostvarivanje vrhunskih rezultata, smještajni kapacitet je odličan, kao i svi ostali organizacioni segmenti potrebni za veliki sportski događaj, koji je dvije godine pripremalo 800 osoba”.

Najveći dio crnogorske sportske delegacije stiže u Minsk danas, a od naših sportista, prva će na borilište (21. juna) Mina Šibalić (streličarstvo) i Stefan Savković (boks).

Pored njih dvoje, u Minsku će nastupiti džudisti Nebojša Gardašević, Nikola Gradašević, Srđan Mrvaljević i Danilo Pantić, strijelci Jelena Pantović i Nemanja Obradović i karatisti Mario Hodžić i Nikola Malović.

Učešće na Evropskim igrama je u posljednjem trenutku otkazao džudista Nikola Gušić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve