Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bjelica: Da ponosno završimo Mundobasket

Nakon tri poraza u prvoj fazi takmičenja i nesrećeno izgubljenog meča protiv Turske na startu drugog kruga, “crveni” su riješeni da SP okončaju na pozitivan način

Košarkaši Crne Gore sjutrašnjom utakmicom protiv Japana završavaju debitantski nastup na Mundobasketu u Kini.

Bjelica, Foto: FIBA

Nakon tri poraza u prvoj fazi takmičenja i nesrećeno izgubljenog meča protiv Turske na startu drugog kruga, “crveni” su riješeni da SP okončaju na pozitivan način.

“Bilo bi idealno da pobijedimo Japan poslije svega što smo uradili u kvalifikacijama i tokom pripremnog perioda. Raspoloženje nakon četiri poraza ne može biti najbolje, ali ostalo je to zajedništvo i cilj nam je da ostvarimo tu jednu pobjedu”, rekao je Marko Todorović, a slično razmišlja i Milko Bjelica.

“Sa petoricom igrača Japana sam igrao prošle sezone. Kvalitetni su, atipični, nalik Novom Zelandu. Ozbiljna su ekipa i njihovi rezultati možda i nisu realni shodno kvalitetu pojedinaca. Pobjeda na SP znači dosta, ne toliko takmičarski, koliko zbog ponosa i cjelokupnog rada. Imamo šansu protiv Japana, potrebno je da se skupimo i prvenstvo završimo na pozitivan način”, kazao je Bjelica.

Sjutrašnji meč Crne Gore i Japana počeće u 9.30 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve