Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bizarna situacija u Marbelji: Đoković odradio trening iako nije smio, pa dobio izvinjenje

Đoković se povratkom na teniski teren pohvalio objavivši video na svom profilu na Instagramu, misleći da ne čini ništa protivzakonito, jer su u ponedjeljak na snagu stupile ublažene mjere, čime je određenim profesionalnim sportistima omogućeno ponovno treniranje

Teniski klub “Puente Romano” iz španske Marbelje izvinio se prvom reketu planete Novaku Đokoviću, kojem su u ponedjeljak dopustili trening na njihovom terenu, iako prema mjerama odbrane od širenja koronavirusa u Španiji, teniseri na to još nisu imali pravo.

Đoković, Foto: Tanjug

Đoković se povratkom na teniski teren pohvalio objavivši video na svom profilu na Instagramu, misleći da ne čini ništa protivzakonito, jer su u ponedjeljak na snagu stupile ublažene mjere, čime je određenim profesionalnim sportistima omogućeno ponovno treniranje.

Ipak, na listi se nisu našli i teniseri, koji će na red doći 11. maja, što je objavom pojasnio i Španski teniski savez.

Teniseri su mogli da počnu da treniraju individualno na otvorenim površinama, ali ne i u teniskim klubovima.

“To pojašnjenje smo podijelili sa Đokovićem i dogovorili se da će nastaviti da trenira od tog dana. Žao nam je što smo pogrešnim tumačenjem pravila, u dobroj namjeri, doveli Đokovića u nezgodan položaj”, navodi se u saopštenju kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve