Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bitadže: Igranje u Evroligi mi je baš pomoglo

Talentovanom Gogi mnogi stručnjaci predviđaju blistavu budućnost u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svijetu

Košarkaš Budućnost Volija Goga Bitadze kaže da mu je igranje u Evroligi pomoglo, jer je imao priliku da se izmjeri sa nekim zvučnima imenima sa sjajnom reputacijom.

Foto: Eurohoops.net

Gruzijski centar dao je intervju za portal Eurohups, u kome je dosta pričao i o NBA ligi.

„Veliki je izazov igrati u Evroligi prvi put u karijeri. Ovdje igraju neki od najboljih košarkaša na čitavom svijetu i drago mi je što sam u ovakvom takmičenju počeo da gradim karijeru. Naučio sam dosta igrajući protiv drugih velikih igrača, nadam se da ću u budućnosti napredovati“, rekao je Bitadze.

Talentovanom Gogi mnogi stručnjaci predviđaju blistavu budućnost u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svijetu.

„Kada sam krenuo više da pratim NBA ligu, brzo sam zavolio način na koji je igrao Kevin Garnet. Mislim da je i Hakim Oladžuvon bio fenomenalan, udarili su snažan pečat u najjačoj ligi na svijetu. Nevjerovatan je način na koji su proigravali saigrače i postizali poene“, kazao je on.

Bitadze će se u junu ove godine naći  na NBA draftu.

„NBA je bio, a i sada je moj najveći san. Kad ljudi pomenu da je realno da me neko izabere u svoj tim ove sezone, to mi laska. Velika je to stvar, samo me motiviše da budem još bolji. Sad sam fokusiran na igre u Budućnosti, igramo polufinalnu seriju protiv Cedevite, moramo da pokažemo kvalitet“, ističe Goga.

On je otkrio i ko mu je trenutno omiljeni igrač u NBA ligi.

„Lebron Džejms. Nevjerovatan košarkaš, uživam u njegovom stilu. Žao mi je što Lejkersi nisu uspjeli da se domognu plej-ofa“, zaključio je Bitadze.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve