Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bilo je važno pobijediti i sačuvati energiju za nastavak prvenstva

Međutim, nekoliko igrača koji nisu imali veliku minutažu u duelu sa “helenima”, danas su iskoristili šansu u meču sa našom reprezentacijom

Selektor Brazila Aleksandar Petrović istakao je da njegovom timu nije bilo lako da izađe na parket nakon emotivne utakmice sa Grčkom.

foto fiba.com

Međutim, nekoliko igrača koji nisu imali veliku minutažu u duelu sa “helenima”, danas su iskoristili šansu u meču sa našom reprezentacijom.

“Ova utakmica bila je potpuno drugačija od prve dvije utakmice na prvenstvu. U prvom meču sa Novim Zelandom je bilo bitno da slavimo jer na ovakvim takmičenjima, ako izgubiš na startu, ispadaš. Duel sa Grčkom je bio emotivan, poslije istorijske pobjede u toj utakmici, našem timu nije lako bilo danas da izađe na parket. Međutim, imali smo dovoljno kvaliteta i nekoliko igrača koji nisu mnogo igrali protiv Grčke, danas su pružili veoma dobru partiju. Bilo je važno pobijediti, sačuvati energiju i pronaći igrače na koje ću moći da računam u nastavku takmičenja”, rekao je Petrović.

Brazil će prenijeti sve tri pobjede u sljedeću grupu u kojoj će igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država i pobjednika meča Češka – Turska.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve