Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Biće žrijebani parovi: El Klasiko samo u finalu Superkupa

Četiri ekipe borit će se za trofej sredinom januara u Sevilji, a to su šampion Real Madrid, vicešampion Barselona, te finalisti Kupa Atletic Bilbao i Real Socijedad. Kako finale Kupa za prošlu sezonu nije odigrano, odlučeno je zato da se ovi timovi neće naći jedan protiv drugog u polufinalu Superkupa, te će na žrijebu moći da izvuku Real ili Barselonu

Španska fudbalska federacija donijela je danas zanimljivu odluku za predstojeće utakmice Superkupa.

Četiri ekipe borit će se za trofej sredinom januara u Sevilji, a to su šampion Real Madrid, vicešampion Barselona, te finalisti Kupa Atletic Bilbao i Real Socijedad.

Kako finale Kupa za prošlu sezonu nije odigrano, odlučeno je zato da se ovi timovi neće naći jedan protiv drugog u polufinalu Superkupa, te će na žrijebu moći da izvuku Real ili Barselonu.

Po pravilima Superkupa, šampion (Real Madrid), trebao je igrati sa poraženim iz finala Kupa, a vicešampion Španije (Barselona), protiv pobjednika Kupa.

Međutim, kako finale nije odigrano odlučeno je da se žrijebom odluči ko će igrati sa Realom, a ko sa Barselonom i uskoro ćemo saznati kakvi parovi će biti. Tako je čuveni El Klasiko moguć samo u finalu Superkupa.

Polufinalni dueli na rasporedu su 13. i 14. januara, a finale je zakazano za 17. januar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve