Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Berluskoni: Vratite Milan nazad u moje ruke!

On je sada vlasniik upravo ekipe Monce. Nedavno je rekao kako bi njegov sadašnji klub u prijateljskom meču pobijedio Milan sa 3:0

Nekadašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni kritikovao je rad sadašnje uprave fudbalskog kluba Milan.

Foto: Goal.com

Berluskoni, pod čijom vladavinom su roso-neri postigli najveće uspjehe, smatra da je situacija veoma loša i da bi bilo najbolje kada bi on ponovo mogao da vodi klub.

“Bankrot? To su fraze koje bi neko trebalo da kaže samo ako ulazi u toalet i zatvori prvi vrata. A na to pitanje kako da Milan opet učinimo velikim, opet komplikujemo stvari, a one su proste, vratite klub nazad u ruke Silvija Berluskonija”, izjavio je Berluskoni za “Tele Lombardija”.

Milan i Inter sada rade na projektu izgradnje novog stadiona, što je prethodno bila Berluskonijeva ideja koju je kasnije napustio.

“To su dobri projekti, siguran sam da će to biti prelijepa i moderna arena. Mi volimo San Siro jer smo tu osvojili sve, svaki gledalac ima dobar pogled i nadam se da će se rješenje naći kako bi se spriječilo rušenje stadiona. U suprotnom, predložio bih čelnicima grada da tu igra Monca”.

On je sada vlasniik upravo ekipe Monce. Nedavno je rekao kako bi njegov sadašnji klub u prijateljskom meču pobijedio Milan sa 3:0.

“Bila je to šala, ne poznajem lično Marka Đampaola i Stefana Piolija, tako da ne bih komentarisao stvari oko smjene trenera”, zaključio je Berluskoni.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve