Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Beranci ubjedljivo do višeg ranga: Stvari su se složile, ovo je veliki uspjeh za klub

Berane je dominiralo u Sjevernoj regiji, bilo praktično bez prave konkurencije, pa se u gradu sa nestrpljenjem očekivao baraž. Berane je osvojilo čak 13 bodova više od Borca i zasluženo stiglo do baraža

Berane je opet drugoligaš. Nakon neslavnog ispadanja, klub sa sjevera uspio je da se konsoliduje i da ponovo krene stazama uspjeha.

FK Berane stadion, Foto: Pobjeda.me

Berane je dominiralo u Sjevernoj regiji, bilo praktično bez prave konkurencije, pa se u gradu sa nestrpljenjem očekivao baraž. Berane je osvojilo čak 13 bodova više od Borca i zasluženo stiglo do baraža.

Cilj je bio jasan – krunisati sezonu. I, već u prvom meču Berane je praktično sve završilo – nakon 0:0 u Lješkopolju protiv Mladosti, Beranci su slavili nakon boljeg izvođenja penala (po novim pravilima da bi se lakše utvrdio plasman), a nakon pobjede Igala nad Lješkopoljcima, slavlje u Beranama moglo je da počne.

“Ove godine su se stvari složile i ostvarili smo zacrtano. Nakog dužeg vremena uspjeli smo da se plasiramo u Drugu ligu što predstavlja veliki uspjeh za naš klub i Berane”, kazao je Nebojša Đukić, predsjednik kluba i zahvalio se Opštini Berane na podršci.

Koliko je to značilo ljubiteljima fudbala najbolje potvrđuje podatak da su u centru grada navijači Berana, popularni ,,Streetboysi“, proslavili ulazak u Drugu ligu uz pjesmu i bakljadu, a njima su se u slavlju, pridružili i pojedini fudbaleri.

Jasno je da Berane kao klub koji ima izuzetnu sportsku infrastrukturu ne zaslužuje da bude u regiji, a u gradu se svi nadaju da će ovaj klub i u Drugoj ligi igrati zapaženu ulogu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve