Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Benzema na spisku Francuske: Povratak nakon više od pet godina

Napadač Real Madrida našao se na spisku selektora Didijea Dešana, čime su šanse ''trikolora'' za osvajanje titule značajno porasle. Benzema se vraća u nacionalni tim skoro šest godina nakon što je izbačen zbog skandala sa tadašnjim saigračem Metjuom Valbuenom

Karim Benzema braniće boje Francuske na predstojećem Evropskom šampionatu.

Napadač Real Madrida našao se na spisku selektora Didijea Dešana, čime su šanse ”trikolora” za osvajanje titule značajno porasle.

Benzema se vraća u nacionalni tim skoro šest godina nakon što je izbačen zbog skandala sa tadašnjim saigračem Metjuom Valbuenom.

– Da, vratio se. Zašto se ne bi vratio? Niko nema mogućnost da vrati vrijeme unazad i promijeni sve što se dešavalo. Moramo da razmišljamo o sadašnjosti i onom što će biti u budućnosti. Čeka nas veliki cilj, jako važan cilj. Vidjeli smo se i pričali, jako dugo. Poslije toga, dugo sam razmišljao i donio odluku koju sam donio. Neću da otkrijem ni riječ naše priče, to je između nas, kazao je Dešan.

Benzema je u karijeri odigrao 81 meč za ,,trikolore“ i postigao 27 pogodaka. Posljednji nastup upisao je 8. oktobra 2015. kada je dao dva gola Jermeniji.

Francuska će na Euru igrati u grupi F sa Mađarskom, Njemačkom i Portugalom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve