Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Belgijanac ponovo na Meaci: Inter vraća Naingolana

Iskusni vezista je na Meacu došao iz Rome za 38 miliona eura na ljeto 2018. godine, ali je ubrzo otišao na pozajmicu u Kaljari. Kako se navodi u italijanskim medijima, Antonio Konte je spreman da pruži priliku Naingolanu i to bi mogla da bude dobra stvar za obje strane

Sjajnim partijama u Kaljariju zaslužio je drugu šansu – belgijski fudbaler Rađa Naingolan uskoro će se vratiti u redove Intera.

Foto: Sportsport.ba

Iskusni vezista je na Meacu došao iz Rome za 38 miliona eura na ljeto 2018. godine, ali je ubrzo otišao na pozajmicu u Kaljari.

Kako se navodi u italijanskim medijima, Antonio Konte je spreman da pruži priliku Naingolanu i to bi mogla da bude dobra stvar za obje strane.

Na Sardiniji su svjesni da ostaju bez fantastičnog igrača…

“Dovođenje Naingolana nije bilo u prvom planu Kaljarija, ali nismo smjeli da ispustimo priliku da dovedemo igrača koji bi podigao moral čitavog tima. Uvjereni smo da je to bio sjajan posao, ali je on igrač Intera sa kojim ima ugovor još dvije sezone, tako da nema potrebe previše polemisati oko njegovog ostanka u Kaljariju”, rekao je sportski direktor Kaljarija, Marselo Karli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve