Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bećiraj: Čast mi je da igram za Crnu Goru

Iako se već nekoliko sezona muči sa golgeterskom formom, njegova želja i požrtvovanost nikada nisu izostajali

Fatos Bećiraj će u sjutrašnjem prijateljskom meču protiv selekcije Izraela upisati 79. nastup u dresu reprezentacije Crne Gore.

Iako se već nekoliko sezona muči sa golgeterskom formom, njegova želja i požrtvovanost nikada nisu izostajali.

– Čast mi je da igram za Crnu Goru, mnogo mi znači. Od 2009. sam tu – jednu ili dvije utakmice sam propustio. Tu sam da pomognem kada god budem potreban. Na svakoj utakmici sam davao 120 odsto. Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali svakom se ponosim, rekao je Bećiraj.

Slijedi meč protiv Izraela…

– Za svaku utakmicu se spremamo isto. Pokušaćemo da odigramo što bolje, ali rezultat je bitan. Ako ostvarimo dobar rezultat bićemo motivisaniji za septembar. Za nas nema prijateljskih utakmica, poručio je Bećiraj.

Iskusni napadač zna s kim ”sokoli” imaju posla. Igrao je u Makabiju iz Netanje, a prethodnu sezonu proveo je – kao pozajmljen igrač Visle iz Krakova – u Bnei Jehudi.

– Poznajem Izrael. Radi se o dobroj selekciji sa kvalitetnim igračima. Tamo se situacija smirila, pod kontrolom je sve. Imam ugovor sa Vislom iz Krakova još godinu dana. Vraćam se tamo pa ćemo da vidimo. Izrael je kvalitetna liga, imaju dobre stadione i kvalitetne strance, dodao je Bećiraj.

Sjutrašnji meč u Podgorici počeće u 20.45 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mihaela
04.06.2021-21:54 21:54

Svaka ti čast. Kamo sreće da je i ostalima čast da igraju za reprezentaciju koji su ođe i rođeni. No su rođeni sa greškom očigledno,

Krsto
06.06.2021-01:50 01:50

Fatos je rodjen na Kosovu…Mogao je on da igra i za Kosovo da je htio..Ipak nije..Crna Gora mu je dala sve i on njoj…On je vec covjek u godinama..Nije brz kao nekad…Ipak i u ovom mecu je dao sve od sebe i postigao gol…Puno bi nasih sportista moglo da od Fatosa nauci kako se voli Crna Gora i kako se boriti za nju…