Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić primio selektora i čelnike Vaterpolo saveza: Igradili ste pobjednički timski duh

Bečić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će naša Vaterpolo reprezentacija zaigrati po četvrti put na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri i izrazio očekivanje da će ovoga puta istorijskom olimpijskom medaljom još jednom ponosnom učiniti cijelu Crnu Goru

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa Đurom Marićem, predsjednikom, Vladimirom Gojkovićem, selektorom reprezentacije i Mirzom Krcićem, predsjednikom Skupštine vaterpolo saveza Crne Gore.

U neposrednom razgovoru, predsjednik Bečić uputio je još jednom čestitke povodom osvajanja zlatne medalje u Svjetskoj ligi kao i plasman vaterpolista na Olimpijskim igrama rekavši, ”iskrenošću među sobom i ljubavlju prema svojoj zemlji ste izgradili pobjednički timski duh i uvjeren sam da je to razlog vaših kontinuiranih uspjeha”.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će naša Vaterpolo reprezentacija zaigrati po četvrti put na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri i izrazio očekivanje da će ovoga puta istorijskom olimpijskom medaljom još jednom ponosnom učiniti cijelu Crnu Goru.

Tokom razgovora, predstavnici Saveza upoznali su predsjednika Skupštine sa infrastrukturnim izazovima u radu, naglasivši da uz pomoć države i kroz održive izvore finansiranja vaterpolo klubova treba raditi na jačanju kapaciteta, kako za adekvatan tretman seniora i vhunskih sportista kao naših najboljih ambasadora, tako i za razvoj mlađih selekcija koje predstavljaju našu budućnost.

Predsjednik Skupštine poželio je selektoru Gojkoviću uspješan put i dobar plasman ističući da se, osjeća odlična hemija u reprezentaciji i homogenost ekipe a sve to je rezultat maestralnog vođenja selektora Gojkovića “uz konstatciju da će sa ponosom pratiti igru crnogorskih „zlatnih ajkula“.

Ovom prilikom, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, poklonio je predsjedniku Bečiću loptu sa potpisima svih igrača vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
07.07.2021-16:17 16:17

Kako vas nije sram da idete kod ovog covjeka..koji je otudjio pola drzave CG..u korist zlocinacke Srbije…Pi..pi!