Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Batinović: Igrale smo srcem

Posljednju utakmicu na šampionatu Crna Gora će odigrati u petak od 6:30 sa Srbijom

Marta Batinović je odbranama u ključnim trenucima meča sa Švedskom bila jedna od najzaslužnijih za pobjedu Crne Gore nad Švedskom i plasman u olimpijske kvalifikacije.

Rukometašice, Foto: Aniko Kovacs/IHF

“Igrale smo srcem, znale smo što nam donosi ova utakmica. Ponosna sam na ovaj tim jer smo pokazale da znamo da se izvučemo iz teških situacija. Daćemo sve od sebe da pobijedimo Srbiju i potvrdimo cilj postavljen pred dolazak u Japan”, rekla je Marta Batinović.

Zadovoljstvo nije krila ni Itana Grbić.

“Presrećne smo, pokazale smo još jednom da smo prave kada je najvažnije. Ostvaren je cilj zbog kojeg smo došli. Najbolje poznajemo Srbiju, neće biti iznenađenja. Idemo na pobjedu i u duelu sa Srbijom”, kazala je Grbić.

Cilj postavljen pred dolazak u Japan je ispunjen.

“Izborile smo kvalifikacije za Olimpijske igre. Presrećne smo. Odigrali smo odličnu odbranu iz koje su stizali laki golovi. Očekujem težak meč sa Srbijom jer igra veoma dobro na cijelom turniru”, poruka je Jelene Despotović.

Milena Raičević vjeruje i da će protiv Srbije naša selekcija odigrati dobar meč.

“U teškim trenucima smo pokazali karakter koji nas krasi. Mirno smo privele utakmicu i pobijedili i ispunili cilj zbog kojeg smo došli. Želimo da pobjedom u meču za peto mjesto zaokružimo nastup na prvenstvu. Mislim da će nam utakmica sa Srbijom biti najteža na prvenstvu jer će željeti da nas pobijede poslije dugo vremena, ali sam sigurna da ćemo odigrati sjajan meč”, istakla je Milena Raičević.

Posljednju utakmicu na šampionatu Crna Gora će odigrati u petak od 6:30 sa Srbijom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve