Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Bašić odlazi sa Starog aerodroma: Titograd ostaje bez pouzdanog defanzivca

Dosta je pitanja, a vremena i ne baš mnogo, ali već sada je izvjesno da će ,,romantičare“ napustiti pouzdani defanzivac Igor Bašić. Nakon što nije dobio pravu šansu u Budućnosti, čemu je doprinijela i njegova povreda, Bašić je došao u Titograd, gdje je imao zapažene partije

Titograd će nakon još jedne skromne polusezone očigledno u pauzi doživjeti promjene. Mali bodovni saldo, slaba finansijska situacija po svemu sudeći donijeće nove promjene.

Dosta je pitanja, a vremena i ne baš mnogo, ali već sada je izvjesno da će ,,romantičare“ napustiti pouzdani defanzivac Igor Bašić. Nakon što nije dobio pravu šansu u Budućnosti, čemu je doprinijela i njegova povreda, Bašić je došao u Titograd, gdje je imao zapažene partije.

U protekloj polusezoni, osim dva brata Roganovića, koji su bili najstandardniji na bekovskim pozicijama, Bašić je uz Alić i Muzurovića bio igrač sa najviše nastupa – odigrao je 12 utakmica (ukupno 1080 minuta).

Defanzivac porijeklom iz Zrenjanina, sada je spreman za neke nove izazove, a ostaje da se vidi da li će Titograd tražiti nova rješenja ili će mjesto štopera pokrivati postojeće snage – Alić, Muzurović i mladi Osmanović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve