Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Barselona odlučila: Viktor Valdes dobio otkaz

Valdes je po dolasku na klupu Barselone napravio nekoliko skandala zbog čega je dobio otkaz. Nedavno se žalio kako ekipa ne igra na novom stadionu Johan Crojf koji je pravljen za ovaj tim, a kasnije se čak posvađao s Patrikom Klajvertom

Bivši golman Viktor Valdes je nedavno izabran za trenera juniorskog tima Barselone, ali se nije dugo zadržao na ovoj funkciji.

Foto: Sportsport.ba

Valdes se nakon završetka igračke karijere odlučio posvetiti trenerskom poslu, a Barselona mu je pružila priliku da se dokaže na mjestu trenera juniorskog tima.

Međutim, samo tri mjeseca kasnije, katalonski klub je objavio da Valdes više nije trener ovog tima. Naime, Barselona je saopštila danas da je Valdes dobio otkaz i na njegovom mjestu privremeno će biti Artiga Franc koji je vodio Juventil B ekipu.

Valdes je po dolasku na klupu ovog tima napravio nekoliko skandala zbog čega je dobio otkaz. Nedavno se žalio kako ekipa ne igra na novom stadionu Johan Crojf koji je pravljen za ovaj tim, a kasnije se čak posvađao s Patrikom Klajvertom.

Zbog svega toga klub je odlučio da mu uruči otkaz iako su prvobitno objavili da će obaviti s njim razgovor i nakon toga donijeti odluku. Međutim, klub to nije uradio i samo su objavili da Valdes više nije trener juniora Barselone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve