Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Barselona dogovorila prvo pojačanje

Martinez ima 31 godinu i ovo mu je bila posljednja šansa da pojača veliki klub u kom može da se bori za sve trofeje

Dok Barselonu optužuju i udaraju sa svih strana zbog sumnjivih isplata na račun bivšeg potpredsjednika Sudijskog komiteta, Katalonci su danas završili zanimljiv transfer.

Injigo Martinez je postigao sve uslove sa Barselonom, platu i dužinu ugovora i po isteku ugovora sa Atletik Bilbaom, 1. jula doći će kao slobodan igrač.

Ovu vijest danas je plasirao renomirani Relevo, odnosno novinar Mateo Moreto, koji tvrdi da je sve završeno i dogovoreno.

Martinez je bio Ćavijeva želja jer nema nijednog ljevonogog štopera, zbog čega je na toj poziciji nerijetko igrao Markos Alonso.

Martinez će pojačati konkurenciju Kristensenu, Arauhu i Kundeu, a ostaje da vidimo kako će njegov dolazak uticati na Erika Garsiju koji ima sve manju minutažu.

Martinez ima 31 godinu i ovo mu je bila posljednja šansa da pojača veliki klub u kom može da se bori za sve trofeje.

Ono što je zanimljivo jeste da je Martinez u čak dva navrata bio blizu Barselone, 2016. kada je na klupi sjedio Luis Enrike i potom dvije godine kasnije kada je trener bio Ernesto Valverde.

Izgleda da će biti treća sreća i da će Martinez konačno potpisati za Barsu, a navijači se nadaju da može da odigra značajnu ulogu sa klupe, jer je jasno da neće biti starter pored Kristensena, Kundea i Arauha.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve