Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Barsa krenula po dvojac Valensije

Tandem "slijepih miševa" mogao bi da krene putem Žeremija Matjea, Paka Alkasera i Andrea Gomeša koji su posljednjih godina prelazili sa Mestalje na Nou Kamp, piše lokalni Super Deporte

Katalonski velikan Barselona, odmah nakon poraza od Valensije u finalu Kupa kralja, iz tog tima označio je kapitena Danija Pareha i napadača Rodriga Morena kao pojačanja na ljeto.

Foto: Marca.com

Tandem “slijepih miševa” mogao bi da krene putem Žeremija Matjea, Paka Alkasera i Andrea Gomeša koji su posljednjih godina prelazili sa Mestalje na Nou Kamp, piše lokalni Super Deporte.

Pareho ima izlaznu klauzulu na 50 miliona eura, a Rodrigo na 120 miliona i u Barseloni razmatraju da ih aktiviraju i potpišu ugovore sa dvojicom odličnih španskih fudbalera.

Trener Ernesto Valverde vidi Pareha kao idealnu alternativu Serhiju Busketsu u veznom redu, dok bi Rodrigo bio pravo pojačanje u napadu gdje traži još jednog uz Lionela Mesija, Luisa Suareza i Usmana Dembelea.

Ukoliko se Katalonci odluče na takav potez, Valensija neće moći da spriječi odlazak dvojice ključnih igrača zbog njihovih klauzula u ugovorima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve